OM OSS

Om oss

Välkomna till min fotvårdsklinik, Syster Sussie i centrala Helsingborg.
Jag är Legitimerad Sjuksköterska , Auktoriserad Medicinsk Fotterapeut , Diplomerad Laserterapeut och nu är vi Skånes enda fotvårdsklinik som kan erbjuda laserterapi mot nagelsvamp.

 

Jag heter Susanna Nyberg och är legitimerad sjuksköterska sedan 24 år och har arbetat mycket med hjärt- och kärlsjuka samt diabetespatienter. Jag har även arbetat på Universitets- sjukhuset i Lund, på Ängelholms samt Landskronas lasarett och har stor erfarenhet inom äldrevården och anlitas fortfarande som distriktssköterska.

Efter att jag hade utbildat mig till Medicinsk fotterapeut 2011 öppnade jag min fotvårdsklinik på Södra Storgatan 17, i Helsingborg i April 2012. Klinikens verksamhet fokuserar först och främst på medicinsk fotvård, sårvård, laserbehandlingar mot nagelsvamp, medicinsk laserterapi samt har jag specialkompetens för diabetes, psoriasis och reumatiska fötter.  Vintern 2015 blev jag dessutom Auktoriserad medicinsk fotterapeut.

Med ett stort intresse för djur och natur började jag fördjupa mig inom aromterapi och tillverkningen av naturkosmetik. För åtta år sedan började jag tillverka egna krämer med bl.a eteriska oljor vilket resulterat i effektiva och uppskattade produkter som jag både säljer och använder i alla mina fotbehandlingar på kliniken.

Vi gör dig säker på dina fötter!

Välkommen in till din lokala fotvårdsexpert – Susanna Nyberg

.
Läs om våra behandlingar eller ring och rådfråga mig på 042-80 211

Jag heter Malena Neglin och är diplomerad medicinsk fotterapeut sedan år 1984.
Jag är även utbildad undersköterska.
Från 1984 till 1996 var jag anställd som fotterapeut på vårdboende i/av Helsingborgs kommun.
1996 startade jag min egen klinik, MalenaFOTVÅRD, vilken varit aktiv i 22 år.
Min huvudsakliga inriktning och kunskap ligger inom avancerad medicinsk fotvård dvs olika typer av problemfötter såsom vid diabetes och andra komplicerade åkommor; nageltrång, liktornar samt svåra förhårdnader. Jag har också god erfarenhet av psoriasis , eksem och känsliga fötter. Likaså avlastningar i framförallt förebyggande syfte.
Min kundkrets har alltid innefattat alla åldersgrupper.
Kliniken Syster Sussie lägger stor vikt på noggrannhet och engagemang i sina behandlingar, vilket är ett privilegium att vara en del av.

Vad tycker kunderna?

VÅRA KUNDOMDÖMEN